'Inzetbaarheid Álvarez in Champions League 'race tegen de klok' voor Ajax'

'Inzetbaarheid Álvarez in Champions League 'race tegen de klok' voor Ajax'

Gepubliceerd: maandag 22 juli 2019 om 16:31ma 22-07-2019 om 16:31

Laatste update: dinsdag 23 juli 2019 om 10:41di 23-07-2019 om 10:41

Of Ajax tijdens het heenduel met PAOK Saloniki, in de derde voorronde van de Champions League, kan beschikken over Edson Álvarez, is zeer de vraag. De Telegraaf schrijft maandagmiddag dat de inzetbaarheid van de Mexicaanse aanwinst een 'race tegen de klok wordt'. 

Álvarez signeerde maandag een vijfjarig contract in de Johan Cruijff Arena. De international is voor 15 miljoen euro overgenomen van Club América. Álvarez pakt deze week weer het vliegtuig naar Midden-Amerika, weet De TelegraafIn Mexico moet de stopper namelijk een werkvergunning regelen. Het bemachtigen van de benodigde papieren zoú twee weken kunnen duren. 

Zolang Álvarez geen werkvergunning bezit, mag hij ook niet meetrainen in Amsterdam. Het is daarom twijfelachtig of Ajax-trainer Erik ten Hag überhaupt van plan is om de international in te zetten tegen PAOK.

Op 6 of 7 augustus staat het heenduel met PAOK op het programma. Een week later volgt de return. Álvarez is gehaald als vervanger van Matthijs de Ligt. De captain werd afgelopen week voor 75 miljoen euro aan Juventus verkocht. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws