'Janssen stapt op vliegtuig na keuring in Londen; deal van 7 miljoen euro'

'Janssen stapt op vliegtuig na keuring in Londen; deal van 7 miljoen euro'

23-07-2019 11:20 Laatste update: 11:23
111

Vincent Janssen wordt op korte termijn gepresenteerd door Monterrey. Dat melden media in Engeland en Mexico. Tottenham Hotspur incasseert naar verluidt zo'n 7 miljoen euro voor de Nederlandse spits. 

Zaterdag werd bekend dat Monterrey aan de haal gaat met Janssen. In Londen was de rol van 25-jarige aanvaller al een tijdje uitgespeeld. Spurs, momenteel aan het touren in Azië, liet Janssen afgelopen week achter in Engeland, zodat hij zijn zoektocht naar een nieuwe werkgever kan afronden.

Het wordt dus de Mexicaanse competitie voor de voormalig Eredivisie-topscorer. Janssen zou maandag medisch zijn gekeurd; dat gebeurde blijkbaar in Londen. Deze week pakt hij het vliegtuig naar Midden-Amerika om daar zijn handtekening onder een contract te zetten.

Janssen ligt nog één jaar vast bij Tottenham. De verliezend Champions League-finalist ontvangt volgens verschillende bronnen 7 miljoen euro voor de zeventienvoudig international van Oranje. In 2016 maakte Spurs ruim 20 miljoen euro over naar AZ om Janssen in te lijven. 

No Poll