VI: Raiola heeft handen vrij en 'gaat gas geven' om Berghuis-deal af te ronden

VI: Raiola heeft handen vrij en 'gaat gas geven' om Berghuis-deal af te ronden

24-07-2019 07:05
250

Feyenoord verlangt 15 miljoen euro voor Steven Berghuis, PSV denkt aan een transfersom van 10 miljoen. Het verschil tussen vraag en aanbod is kortom 'niet heel groot', schrijft Voetbal International woensdag. 

Op 'uitdrukkelijk advies' van zijn zaakwaarnemer Mino Raiola geeft Berghuis op dit moment geen interviews, weet het blad. Dat heeft vooral te maken met alle commotie rondom de rechtsbuiten. Het is een publiek geheim dat Berghuis zelf dolgraag de overstap wil maken naar het Philips Stadion. 

VI schrijft dat 'steeds meer mensen binnen Feyenoord vinden dat Berghuis dan ook maar moet gaan', want 'spelen in De Kuip is namelijk graag of niet'. Met de miljoenenopbrengst van de oud-speler van Watford en AZ kan trainer Jaap Stam zijn selectie bovendien op meerdere posities versterken. Feyenoord hoopt voor het sluiten van de transfermarkt in elke linie een aanwinst te kunnen presenteren. 

Sjaak Troost, technisch directeur in De Kuip, zei zondag nog behoorlijk stellig dat Berghuis niet te koop is. VI voorspelt dat Raiola, die de afgelopen weken druk was met de transfer van Matthijs de Ligt naar Juventus, nu 'gas gaat geven' om de Berghuis-deal snel af te ronden. 

No Poll