Daily Mail: Sheffield United wil Premier League in met Dutch goalkeeper

Daily Mail: Sheffield United wil Premier League in met Dutch goalkeeper

Gepubliceerd: woensdag 24 juli 2019 om 08:12wo 24-07-2019 om 08:12

Laatste update: woensdag 24 juli 2019 om 08:20wo 24-07-2019 om 08:20

Michael Verrips staat in de belangstelling van het naar de Premier League gepromoveerde Sheffield United. Dat meldt The Daily Mail woensdag. De voormalig doelman van onder meer FC Twente, Sparta en MVV is sinds de zomer van 2018 in dienst van KV Mechelen. 

De 22-jarige Verrips beschikt in Mechelen over een doorlopend contract, maar dinsdag zorgde de goalie voor tumult door niet op te komen dagen op de training van zijn club. Verrips wil een transfer maken en blijkbaar probeert hij een overstap af te dwingen door zijn kont tegen de krib te gooien. 

Afgelopen zaterdag stond Verrips gewoon onder de lat toen bekerwinnaar Mechelen het in de strijd om de Belgische Super Cup opnam tegen Standard Luik. De kans is groot dat die wedstrijd z'n laatste optreden was in dienst van de club. Standard wordt in België gelinkt aan de sluitpost en The Daily Mail weet dat ook Premier League-promovendus Sheffield United het oog heeft laten vallen op Verrips. 

The Blades zijn op zoek naar een nieuwe keeper. Dean Henderson werd afgelopen seizoen gehuurd van Manchester United en is teruggekeerd naar Old Trafford. Mogelijk is United bereid om Henderson opnieuw in Sheffield te stallen, maar de club van manager Chris Wilder wacht nog op groen licht. 

Sheffield United is volgens boulevardkrant The Sun eveneens in de markt voor Leroy Fer

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws