Holmén (links) in het shirt van IF Elfsborg

Willem II excuseert zich met 'Het duurt te lang' en presenteert Zweedse gigant

Willem II excuseert zich met 'Het duurt te lang' en presenteert Zweedse gigant

24-07-2019 12:41
57

Sebastian Holmén gaat aan de slag bij Willem II. De komst van de Zweedse verdediger is woensdagmiddag bevestigd door de Tilburgse eredivisionist. Holmén (27) stond de afgelopen drie seizoenen onder contract bij Dinamo Moskou. 

Het contract van de stopper liep eind juni af. Holmén vervolgt zijn loopbaan nu dus in de Eredivisie. Willem II was op zoek naar een extra centrale verdediger; Thomas Meissner staat volgens het Brabants Dagblad namelijk op het punt om aan de slag te gaan in Hongarije. 

Voor Willem II is Holmén de vierde aanwinst van deze zomer. De formatie van trainer Adrie Koster versterke zich tot op heden met nieuwelingen Ché Nunnely en Mats Köhlert. Ook werd huurling Vangelis Pavlidis definitief ingelijfd. Voor fans van Willem II was het lang wachten op nieuwe spelers. Met een video op social media waarop 'Het duurt te lang' is te horen, lijkt de Brabantse club daar met een knipoog op in te spelen. 

Afgelopen seizoen speelde de 1 meter 88 lange Holmén twintig competitieduels namens Dinamo. De routinier heeft in totaal vier interlands op z'n naam staan.