Houtman bespreekt overnameplannen Feyenoord: 'Wat is 100 miljoen tegenwoordig?'

Houtman bespreekt overnameplannen Feyenoord: 'Wat is 100 miljoen tegenwoordig?'

29-07-2019 19:30
152

Peter Houtman, oud-spits en huidig stadionspeaker van Feyenoord, staat positief tegenover de overnameplannen van de stadionclub. Het Algemeen Dagblad berichtte onlangs over gesprekken tussen Feyenoord en Amerikaanse investeerders.

De 62-jarige oud-international beseft dat externe investeringen een manier zijn om Feyenoord. "Je praat natuurlijk niet over kleine bedragen als je écht mee wil doen. Wat is tegenwoordig nog honderd miljoen?", stelt hij in gesprek met FOX Sports. Houtman hoopt echter dat de club baas in eigen huis blijft. "Als zij een meerwaarde zijn voor Feyenoord, zonder dat je al te veel uit handen geeft... Ik hoop wel dat het in ieder geval ten goede komt van de club."

Wedden

Meer odds

Houtman weet niet wat hij voor komend seizoen kan verwachten van zijn club. "Of ze klaar zijn voor het nieuwe seizoen? Dat zul je mij niet één twee drie horen zeggen. Dat is logisch in de voorbereiding, maar ik denk dat er nog wel wat stappen moeten worden gemaakt." Trainer Jaap Stam wil nog een aantal spelers aan zijn selectie toevoegen, maar de stadionspeaker weet niet of Feyenoord in die missie gaat slagen. "Het is natuurlijk een geldwereld geworden. Het gaat om zulke gigantische bedragen en in het geval van Feyenoord zul je creatief moeten zijn. We zitten qua financiën namelijk op achterstand ten opzichte van PSV en Ajax."