'Tagliafico werd voor 3,5 miljoen aangeboden bij Feyenoord, maar ze kozen Haps'

'Tagliafico werd voor 3,5 miljoen aangeboden bij Feyenoord, maar ze kozen Haps'

29-07-2019 22:33
270

Feyenoord kon Nicolas Tagliafico contracteren, maar koos destijds voor Ridgeciano Haps. Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam van Voetbal International weet dat Tagliafico voor 3,5 miljoen dollar op te halen was bij het Argentijnse Independiente.

Haps kostte Feyenoord 6,5 miljoen. Martin van Geel was op dat moment technisch directeur in Rotterdam-Zuid. "Tagliafico kon ook naar Feyenoord, maar die waren wat minder happig om met dat soort spelers in zee te gaan", vertelt Krabbendam bij Voetbalpraat op FOX Sports.

"Achteraf is dat wel jammer. Tagliafico is voor 3,5 miljoen dollar aangeboden bij Feyenoord, maar die hadden liever Haps voor 6,5 miljoen euro. Dat is ook een keuze", vervolgt Krabbendam. "Dat is typisch voor het beleid van Feyenoord onder Martin van Geel. Die koos liever voor veiligheid", voegt Sjoerd Mossou van het Algemeen Dagblad toe.

Ajax ging in januari 2018 met Tagliafico aan de haal. De Argentijn werd tot 2022 vastgelegd. Tagliafico kon deze zomer naar meerdere clubs, maar koos bewust voor nog een extra jaar Ajax.