Update: Terugkeer Kramer is rond: spits gaat tweejarig contract tekenen

Update: Terugkeer Kramer is rond: spits gaat tweejarig contract tekenen

Gepubliceerd: dinsdag 30 juli 2019 om 21:13di 30-07-2019 om 21:13

Michel Kramer keert definitief terug in het groen-geel van ADO Den Haag. Omroep West weet dat de spits op het punt staat een tweejarig contract te signeren. Aanstaande zondag is hij tegen uitgerekend FC Utrecht al inzetbaar voor trainer Fons Groenendijk.

Tijdens de tweede competitiehelft van het afgelopen seizoen speelde Kramer (30) in Utrecht. Zijn contract liep eind juni af. Begin vorige week meldde de voormalig spits van onder meer ADO Den Haag en Feyenoord zich in Den Haag om zijn conditie op peil te houden. Nu hebben speler en club blijkbaar besloten om definitief met elkaar in zee te gaan. 

Kramer heeft een verleden in de Hofstad. In het seizoen 2014/15 maakte de Rotterdammers 17 competitiedoelpunten namens de club. Het leverde hem een droomtransfer naar De Kuip op. Begin 2018 ging Kramer aan de slag bij Sparta en via Maccabi Haifa belandde hij eerder dit jaar in Utrecht. 

Update 21:22 uur: Het is officieel: Kramer keert terug bij ADO. De Eredivisie-club bevestigt de geruchten en laat weten dat de spits woensdag voor twee seizoenen gaat tekenen in Den Haag: 'Welkom terug, Michiel!' 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws