Witte rook in zicht: El Khayati ontbreekt bij ADO om transfer af te ronden

Witte rook in zicht: El Khayati ontbreekt bij ADO om transfer af te ronden

Gepubliceerd: donderdag 1 augustus 2019 om 19:50do 01-08-2019 om 19:50

Laatste update: donderdag 1 augustus 2019 om 20:36do 01-08-2019 om 20:36

Abdenasser El Khayati lijkt op korte termijn afscheid te gaan nemen van ADO Den Haag. De Marokkaanse middenvelder ontbreekt komende zondag in de selectie voor het duel met FC Utrecht omdat hij een transfer naar Qatar SC aan het afronden is.

Dat weet VoetbalPrimeur. El Khayati was in een eerder stadium al op weg naar Qatar, maar de transfer kwam maar niet rond. ADO verkondigde tot voor kort dat er nog met geen enkele club overeenstemming was bereikt over een transfer van de uitblinker. De clubs lijken elkaar nu gevonden te hebben. El Khayati verblijft momenteel in Doha (Qatar) om de overstap af te ronden. 

ADO gaf El Khayati in een eerder stadium toestemming om de deal af te ronden en rekende erop dat er snel witte rook zou komen. Er ontstonden vraagtekens nadat het afronden van de transfer lang duurde, El Khayati enkele oefenduels én de open dag miste, maar wel gesignaleerd werd bij de El Khayati Cup. 

El Khayati (30) speelde in Nederland voor FC Den Bosch, NAC Breda, Kozakken Boys en ADO. In het buitenland stond de middenvelder onder contract bij Olympiakos Nicosia, KV Turnhout, Burton Albion en Queens Park Rangers.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws