'Manchester United is het om twee redenen beu en ziet af van komst Dybala'

4 augustus om 20:52
Laatste update: 4 augustus om 20:56

Manchester United heeft de stekker getrokken uit de transfer van Paulo Dybala. Dat melden diverse media in Engeland zondagavond. De Engelse grootmacht is niet overtuigd van Dybala's wil om naar Old Trafford te komen en is geschrokken van zijn financiële eisen.

United sprak deze week met Juventus over de mogelijkheid om Dybala over te nemen, in ruil voor Romelu Lukaku. De Belg zou de omgekeerde weg bewandelen. De BBC, The Telegraph en Sky Sports melden zondagavond echter dat de kans op een deal definitief verkeken is.

Dybala neigt volgens de Engelse pers naar een langer verblijf bij Juventus, terwijl hij ook niet stond te springen om een move naar Engeland. De Argentijnse aanvaller zou bovendien 'gigantische' salariseisen hebben en 'exorbitante' bedragen voor zijn zaakwaarnemer vragen.

Manager Ole Gunnar Solskjaer heeft deze zomer duidelijk gemaakt dat hij alleen spelers wil halen die volledig achter het 'United-project' staan. Dybala eiste ongeveer hetzelfde salaris als dat van grootverdieners Alexis Sanchez, David De Gea en Paul Pogba.

Het is onduidelijk wat de afgeketste Dybala-deal betekent voor Lukaku. Volgens Italiaanse media is Juventus nog steeds geïnteresseerd in de Belgische spits, maar heeft Internazionale nu de beste papieren. De Engelse transferperiode eindigt donderdagavond.