Feyenoord polst in Alkmaar: 'Ik zeg er niets meer over, AZ is onze prioriteit'

Feyenoord polst in Alkmaar: 'Ik zeg er niets meer over, AZ is onze prioriteit'

Gepubliceerd: zondag 4 augustus 2019 om 22:04zo 04-08-2019 om 22:04

Feyenoord heeft Max Huiberts benaderd om de rol van technisch directeur te gaan vervullen in De Kuip. Dat heeft de eindverantwoordelijke voor voetbalzaken van AZ bevestigd tegenover FOX Sports. Huiberts bedankte vriendelijk voor het aanbod.

De Rotterdammers zochten na het vertrek van Martin van Geel naar een nieuwe technische man en kwamen daarbij uit bij Huiberts. "Het is een tijd terug, maar er is wel eens geïnformeerd door Feyenoord", geeft hij toe. "Op dat moment was het voor mij echter geen issue omdat ik bij AZ bezig ben. We zitten in een belangrijke fase: de start van het seizoen. We hoeven het er dus niet over te hebben. Ik ben bij deze club en ik blijf hier ook."

Op de vraag of Feyenoord dan ook bij Robert Eenhoorn, algemeen directeur in Alkmaar heeft aangeklopt kan Huiberts geen antwoord geven. "Ik kan niet voor hem spreken, dus dan moet je bij hem zijn. Maar eigenlijk hoef ik helemaal niet over Feyenoord te spreken vandaag. Ik wil het graag over AZ hebben, dus ik zeg er niets meer over. AZ is onze prioriteit en dat is ook voor Robert zo."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws