'Feyenoord moet niet voor Veldwijk gaan, dat zou ik niet doen'

'Feyenoord moet niet voor Veldwijk gaan, dat zou ik niet doen'

06-08-2019 08:33
72

Feyenoord moet niet voor Lars Veldwijk als nieuwe spits gaan, vindt Cor Pot. De spits van Sparta is vermoedelijk op weg naar de uitgang in Spangen, maar waar hij heengaat weet nog niemand. Veldwijk grapte zondag in gesprek met VoetbalPrimeur over Feyenoord als mogelijke nieuwe club.

"Ik ga geen open sollicitatie doen", zei Veldwijk zondag na het duel met Feyenoord (2-2). "Maar als een topclub zich meldt, denk ik dat iedere speler daar voor openstaat. Als ze (Feyenoord, red.) aankloppen, dan voel je je vereerd. Zullen we even naar boven toe om het rond te maken? Haha."

Pot, voormalig rechterhand van Dick Advocaat, vindt het niet logisch als Feyenoord bij Veldwijk aanklopt. "Nee, nee. Dat zou ik in ieder geval niet doen", zegt hij bij FC Rijnmond. "Hij moet lekker voor een buitenlands avontuur kiezen en ergens naartoe gaan waar hij veel geld kan verdienen. Dat zou voor Sparta en voor hem goed zijn. Hij wil dat ook graag."

De vraag is of Veldwijk zijn vriendin en vlogster Monica Geuze meekrijgt. Pot ziet geen problemen. "Die gaat wel mee hoor. Dat vloggen kan je overal, hè."