'We hebben begrepen dat Tete op het lijstje staat bij Feyenoord. Zou wat zijn'

'We hebben begrepen dat Tete op het lijstje staat bij Feyenoord. Zou wat zijn'

Gepubliceerd: dinsdag 6 augustus 2019 om 16:17di 06-08-2019 om 16:17

Laatste update: dinsdag 6 augustus 2019 om 16:29di 06-08-2019 om 16:29

De komst van Rick Karsdorp is niet haalbaar en zowel Daryl Janmaat als Kenny Tete 'staat op het lijstje' van Feyenoord. Dat zegt clubwatcher Sinclair Bischop dinsdag voor de camera van RTV Rijnmond. 

Feyenoord is nadrukkelijk op zoek naar een nieuwe rechtsback, zéker nu Jeremiah St. Juste volgens diverse media op het punt staat om de overstap te maken naar FSV Mainz 05. "Daryl Janmaat stónd op nummer één, maar daar zal een fikse transfersom voor betaald moeten worden", vertelt Bischop. "Wil Feyenoord dat wel, omdat-ie al op leeftijd is?" Janmaat werd afgelopen maand 30. Hij heeft bij Watford nog een contract tot medio 2020.

Door de naam van AS Roma-back Rick Karsdorp kan volgens Bischop een dikke streep. "Dat gaat sowieso niet door, hebben wij vernomen. Feyenoord wilde dat wel, maar dat gaat 'm echt niet worden."

"Afgelopen weekend gingen er geruchten over Kenny Tete, omdat hij een Instagram-post van Feyenoord likete. Via bronnen rond De Kuip begrijpen wij dat hij op het lijstje staan. Zou toch wel wat zijn, Tete in aanmerking voor een transfer naar Feyenoord..." 

Tete (23) maakte in 2017 de overstap van Ajax naar Olympique Lyon. Bij de Franse topclub zat hij afgelopen seizoen regelmatig op de bank. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws