'Willem II herhaalt Palacios-trucje en wil Tapia-opvolger snel presenteren'

'Willem II herhaalt Palacios-trucje en wil Tapia-opvolger snel presenteren'

Gepubliceerd: woensdag 7 augustus 2019 om 08:08wo 07-08-2019 om 08:08

Laatste update: woensdag 7 augustus 2019 om 10:24wo 07-08-2019 om 10:24

Willem II hoopt zich op korte termijn te versterken met Jhonny Quiñónez. De controleur wordt gehuurd van het Ecuadoriaanse Aucas. Met die club deed technisch directeur Joris Mathijsen afgelopen seizoen ook al zaken. 

Quiñónez is een 21-jarige middenvelder die sinds de zomer van 2017 voor Aucas speelt. Het Brabants Dagblad meldt woensdag dat Willem II de Zuid-Amerikaan 'op zeer korte termijn' hoopt te kunnen begroeten. Het is de bedoeling dat Quiñónez voor twee seizoenen gehuurd wordt. Willem II moet de spreekwoordelijke papierwinkel nog wel in orde krijgen voordat de speler daadwerkelijk aansluit bij de selectie van trainer Adrie Koster. 

Afgelopen seizoen werd linksback Diego Palacios door Aucas gestald in het Koning Willem II Stadion. Die deal pakte voor alle partijen uitstekend uit. Palacios staat namelijk op het punt om voor miljoenen euro's naar FC Barcelona te verkassen. Daar krijgt hij bij het B-team een kans om zich te bewijzen. In Spanje wordt gemeld dat Willem II een percentage van het transferbedrag ontvangt. 

Bij Willem II wordt Quiñónez op het middenveld de opvolger van Renato Tapia. Hij werd afgelopen seizoen gehuurd van Feyenoord en is inmiddels teruggekeerd naar De Kuip. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws