Bericht uit Brazilië: 'Ajax legt megabod van 60 miljoen op Neres naast zich neer'

7 augustus om 15:25

Ajax heeft een bod van Manchester United op David Neres geweigerd. Het Braziliaanse UOL Esporte bericht dat woensdag. United zou liefst 60 miljoen euro hebben geboden op de vleugelaanvaller. 

De Premier League-grootmacht is deze zomer al vaker gelinkt aan Neres. Ergens in de afgelopen dagen bracht United een bod van 60 miljoen euro op Neres uit, weet UOLAjax weigerde; directeur voetbalzaken Marc Overmars hoopt Neres nog minimaal één jaar in Amsterdam te houden en op korte termijn overeenstemming te bereiken over een nieuw, verbeterd contract. Eerder dit jaar wist hij zo al onder meer André Onana en Nicolás Tagliafico te binden. 

Manchester United is bepaald niet de enige buitenlandse topclub die aan Neres (22) wordt gelinkt. De Telegraaf pakte dinsdagavond groot uit met het nieuws dat SSC Napoli zich bij Overmars heeft gemeld voor de international. 

Met Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt raakte Ajax deze zomer al twee dragende krachten kwijt. Donny van de Beek staat volgens verschillende media op het punt om naar Real Madrid te verkassen.