Verheugd Willem II doet zaken in Duitsland: Daar zijn er niet veel van

Verheugd Willem II doet zaken in Duitsland: "Daar zijn er niet veel van"

08-08-2019 21:33 Laatste update: 21:41
18

Willem II heeft Joao Queirós vastgelegd. De Portugese verdediger wordt voor een seizoen gehuurd van het Duitse 1. FC Köln, zo meldt de Tilburgse club donderdagavond. 

De 21-jarige linkspoot trainde deze voorbereiding al een week mee bij Willem II. Bovendien kwam hij in actie voor de ploeg van Adrie Koster in de oefenduels met Zulte Waregem en Sparta. "De trainingen, groep en sfeer zijn me hier zeer goed bevallen", reageert Queirós op de clubwebsite. "In Portugal heb ik afgewacht of Willem II me wilde hebben. Gelukkig ben ik weer terug, het voelt fijn om hier te zijn. Deze keer niet voor een week, maar een heel seizoen!"

Ook technisch directeur Joris Mathijsen is verheugd met het vastleggen van de mandekker. "João heeft in zijn trainingsweek een goede indruk achtergelaten. We waren op zoek naar nog een linksbenige centrale verdediger. Daar zijn er niet veel van. Daarom is het mooi dat João bij ons getekend heeft." Willem II hoopt op korte termijn ook verdediger Jhonny Quiñónez toe te voegen aan de selectie.

Woensdag presenteerde de eredivisionist ook al spits Paul Gladon, nadat eerder deze zomer Ché Nunnely, Sebastian Holmén en Mats Köhlert al arriveerden in Brabant.