Driessen geniet van Feyenoord: 'Jammer dat zo'n speler niet bij Ajax speelt'

Driessen geniet van Feyenoord: 'Jammer dat zo'n speler niet bij Ajax speelt'

09-08-2019 14:24
147

Als Orkun Kökcü bij Ajax had gespeeld, was hij veel meer waard geweest. Dat stelt Valentijn Driessen, die donderdagavond genoot van de talentvolle Feyenoorder (18).

Kökcü hoorde volgens Driessen bij de beste spelers in de gewonnen Europa League-wedstrijd van Feyenoord tegen Dinamo Tbilisi (4-0). "Het is een lust voor het oog. Het is jammer dat zo'n speler niet bij Ajax speelt. Je kunt daardoor niet het geld krijgen dat je voor zo'n speler zou kunnen krijgen", aldus de verslaggever van De Telegraaf.

Wedden

Meer odds

"Zolang hij bij Feyenoord speelt, zal hij lang niet zoveel waard zijn", claimt Driessen. "Dat is doodzonde voor Feyenoord, want het is een jongen die een enorme transferwaarde kan vertegenwoordigen als hij die groei doormaakt. Hij is een van de dragende spelers en ik denk dat Feyenoord veel plezier aan hem kan gaan beleven."

Kökcü was eerder deze week nog het lijdend voorwerp in een discussie rond Johan Derksen. Die zei bij Veronica Inside dat de in Nederland geboren middenvelder het niet kan maken om voor 'kutland' Turkije te kiezen. Dat veroorzaakte een hoop commotie.