Buitenspel: Feyenoord-shirts verboden in sportschool: 'Uit de hand gelopen grap'

9 augustus om 16:57

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Feyenoord-shirts verboden in Bredase sportschool
Sander Hoogenboom, een sportschooleigenaar uit Breda, heeft een opvallende passage op laten nemen in de algemene voorwaarden van zijn zaak: Feyenoord-shirts zijn verboden in de sportschool. Deze maatregel komt voort uit een 'uit de hand gelopen grap', laat Hoogenboom desgevraagd weten aan Omroep Brabant. Eén van de bezoekers dreigde ooit een Feyenoord-shirt aan te trekken tijdens de trainingssessie. "Waarop ik zei: als je dat doet, dan verander ik mijn algemene voorwaarden! Hij dacht dat ik dat niet zou doen, maar ik deed dat dus mooi wel", aldus de eigenaar.

Van haat en nijd ten opzichte van de Rotterdammers is echter geen sprake, benadrukt hij. "Dat ze het donderdag Europees goed hebben gedaan (tegen Dinamo Tbilisi, red.), vind ik wel weer mooi voor het Nederlandse voetbal", stelt Hoogenboom. "Iedereen is welkom, hoor!"

(Foto via fitbody.nl)