'Bod van Feyenoord van zes miljoen euro naar de prullenbak verwezen'

9 augustus om 19:10

Feyenoord heeft een bod uitgebracht op de 22-jarige verdediger Marcos Senesi. Het voorstel van zes miljoen euro was echter niet genoeg om San Lorenzo te overtuigen. De Argentijnse club verlangt tien miljoen, zo meldt althans TyC Sports.

De Telegraaf meldde donderdag al dat Feyenoord zich nadrukkelijk oriënteert op de Argentijnse markt. Naast Senesi staat ook de achttienjarige aanvaller Alvaro Martin Barreal op de nominatie naar De Kuip te verkassen. De verwachting was dat het duo gezamenlijk zo'n twaalf miljoen moest kosten, maar San Lorenzo lijkt dus hoger in te zetten.

De kopsterke Senesi ligt nog maar tot volgend jaar zomer vast, waardoor de Argentijnen wel degelijk bereid zouden zijn om hem te verkopen. Of Feyenoord terugkomt met een hoger bod, is niet duidelijk. De Rotterdammers willen de transfers bekostigen via een kapitaalinjectie van investeerders, schreef De Telegraaf al.

Trainer Jaap Stam kon afgelopen week al twee nieuwe verdedigers verwelkomen. Rick Karsdorp kwam op huurbasis over van AS Roma en George Johnston werd overgenomen van Liverpool.