HLN: Anderlecht stunt en haalt Rode Duivel als nieuwe ploeggenoot voor Vlap

HLN: Anderlecht stunt en haalt Rode Duivel als nieuwe ploeggenoot voor Vlap

10-08-2019 20:38 Laatste update: 20:50
14

Volgens Het Laatste Nieuws heeft Anderlecht zich voor een jaar verzekerd van de diensten van Nacer Chadli. De Belgisch international zou, na gesprekken met trainer/speler Vincent Kompany, op huurbasis overkomen van AS Monaco.

Chadli speelde nog nooit in de Belgische competitie, omdat hij op jonge leeftijd naar AGOVV trok en via FC Twente zijn stap naar het buitenland verdiende. Nu zit de carrière van de vleugelaanvaller in het slop en hoopt hij zich bij Anderlecht weer in de kijker te spelen van bondscoach Roberto Martinez, schrijft Het Laatste Nieuws.

De krant weet dat Vincent Kompany zijn ploeggenoot bij de Rode Duivels al eerder polste voor een overgang naar Brussel en dat Chadli zich nu gerealiseerd heeft dat een transfer de beste optie is. Bij Monaco zat de Belg op een dood spoor, waardoor zijn interlandcarriere bij België in gevaar kwam.

Daarom trekt Chadli nu naar Anderlecht, dat hem voor een jaar huurt van de Fransen. Bij Paars-Wit wordt de Belg ploeggenoot (en wellicht concurrent) van Michel Vlap, die ook op de aanvallende posities op het middenveld uit de voeten kan. Chadli moet wel nog medisch gekeurd worden in Brussel.