Van Bommel wijst tweetal de deur na komst Schwaab: 'Zij mogen nu dus vertrekken'

Van Bommel wijst tweetal de deur na komst Schwaab: 'Zij mogen nu dus vertrekken'

Gepubliceerd: zondag 11 augustus 2019 om 19:59zo 11-08-2019 om 19:59

Mark van Bommel is na de komst van Daniel Schwaab duidelijk over de toekomst van Derrick Luckassen en Trent Sainsbury in Eindhoven: ze mogen vertrekken. De twee centrumverdedigers hebben geen uitzicht op speeltijd meer.

De Eindhovenaren maakten zondagavond bekend dat Daniel Schwaab na anderhalve maand alweer terugkeert in het Philips Stadion, waardoor Luckassen en Sainsbury een stapje terugdoen in de pikorde. "Die mogen dan ook vertrekken", is Van Bommel duidelijk bij FOX Sports. "Derrick is vorig jaar verhuurd en Sainsbury heeft weinig gespeeld. En je ziet het, ze zitten nu niet bij de selectie. Dat zegt wel genoeg."

De comeback van Schwaab leverde verbaasde reacties op, maar Van Bommel vindt de komst van de Duitser helemaal niet zo gek. "Wij wilden hem vorig jaar al houden omdat hij in het veld precies begrijpt hoe wij willen spelen. Ik heb altijd contact met hem gehouden en laatst zei hij dat hij zin had om terug te komen. Daar stonden wij ook voor open, we zijn gaan praten en niet veel later was hij alweer hier."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws