'Recordtransfer lonkt voor PSV: Raiola praat maandagmiddag met Napoli'

'Recordtransfer lonkt voor PSV: Raiola praat maandagmiddag met Napoli'

Gepubliceerd: maandag 12 augustus 2019 om 13:08ma 12-08-2019 om 13:08

Laatste update: maandag 12 augustus 2019 om 15:07ma 12-08-2019 om 15:07

Mino Raiola praat maandagmiddag met een delegatie van Napoli over Hirving Lozano. Dat meldt Gianluca Di Marzio. De Italiaanse club lijkt deze week door te pakken voor de PSV'er.

Maandag zit Raiola met Aurelio De Laurentiis en Andrea Chiavelli, respectievelijk voorzitter en algemeen directeur van Napoli, om de tafel. Het is de bedoeling dat uit het gesprek een principe-akkoord komt rollen. Lukt dat, dan staan alle seinen op groen voor een transfer van Lozano.

De problemen rond de beeldrechten van Lozano zijn volgens Di Marzio nog niet verholpen, maar Raiola is al akkoord gegaan met het aangeboden salaris. Napoli en PSV zouden bovendien al overeenstemming hebben bereikt over de transfersom: die ligt tussen de 40 en 45 miljoen euro, een record voor PSV.

Lozano keerde zondag in het Eredivisie-duel met ADO Den Haag (3-1) terug in de basis bij PSV, nadat trainer Mark van Bommel hem tegen FC Twente en het Noorse FK Haugesund op de bank had gezet. Hij ging kort na rust met een knieblessure naar de kant. De schade lijkt mee te vallen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws