Boze NAC-fans kondigen bezoek aan FOX Sports aan: 'We komen écht langs'

Boze NAC-fans kondigen bezoek aan FOX Sports aan: 'We komen écht langs'

Gepubliceerd: maandag 12 augustus 2019 om 14:58ma 12-08-2019 om 14:58

Op de redactie van FOX Sports kan men zich opmaken voor een Brabantse invasie. Supporters van NAC Breda zijn boos dat de wedstrijden van hun club niet volledig op televisie worden uitgezonden. Herhaaldelijke vragen uit Breda hebben niets opgeleverd.

De supporters van NAC moeten het sinds de degradatie enkel doen met het schakelkanaal, waar slechts flitsen van de wedstrijden te zien zijn. Daarom worden er 'andere maatregelen' getroffen. Op vrijdag 30 augustus, voor het uitduel met FC Volendam, komen de NAC-fans buurten op de FOX-redactie in Amsterdam.

"De fans van NAC breken record na record. Wij hebben aantoonbaar een hele grote groep supporters en FOX moet over de brug komen en NAC gaan uitzenden, anders komen we écht langs!", zegt Johan de Vos, eigenaar van café Boerke Verschuren, tegen Omroep Brabant.

De Vos heeft als kroegbaas dubbele belangen. "Met dat schakelprogramma zie je juist net niks. Wij moeten 1500 euro per jaar betalen voor die licentie. Da's goed geld. Dat vind ik niet erg, maar dan moet de wedstrijd wel helemaal te zien zijn. Daar hoort negentig minuten NAC Breda gewoon bij."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws