Van Bommel heeft mij gebeld: we hebben jou nodig, jouw karakter

"Van Bommel heeft mij gebeld: we hebben jou nodig, jouw karakter"

Gepubliceerd: maandag 12 augustus 2019 om 17:15ma 12-08-2019 om 17:15

Daniel Schwaab keerde onlangs al na drie maanden terug bij PSV. De dertigjarige verdediger hapte toe na een belletje van trainer Mark van Bommel, vertelt hij aan het clubkanaal.

Door privéomstandigheden besloot Schwaab in mei nog terug te willen keren naar Duitsland. "Ik had het gevoel: ik moet terug, de afstand is te groot. Maar de tijd die ik nu met mijn familie heb gehad, was ook nodig om de batterijen op te laden en die honger terug te krijgen. Nu ben ik echt blij om terug te zijn", zo laat de mandekker weten.

Zijn privéomstandigheden vormen geen beletsel meer. "Ik heb nu het gevoel dat het zo nog een jaar kan werken. Dat is een goed gevoel. Ik heb altijd contact gehouden met enkele spelers, maar ook met de trainer. Als je het gevoel krijgt dat je welkom bent en dat ze je nodig hebben, maakt dat het makkelijker om terug te komen."

Een telefoontje van Van Bommel trok hem over de streep. "De trainer heeft mij gebeld. Daniel is het mogelijk dat je terugkomt? We hebben jou nodig. Jouw karakter. Niet alleen op het veld, maar ook naast het veld. We hebben gesproken en nu ben ik hier. Ik wil nog een keer kampioen worden."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Snap jij de keuze van PSV om Schwaab terug te halen?

(6514 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws