Zaakwaarnemer Sneijder: 'Het was voor ons ook complete verrassing'

Zaakwaarnemer Sneijder: 'Het was voor ons ook complete verrassing'

Gepubliceerd: maandag 12 augustus 2019 om 20:04ma 12-08-2019 om 20:04

Wesley Sneijder verraste maandag ook zijn zaakwaarnemer Guido Albers met de mededeling dat hij is gestopt als voetballer. De belangenbehartiger zou donderdag nog om tafel gaan met de 35-jarige recordinternational van het Nederlands elftal.

"Never a dull moment met Wesley", reageert Albers bij FOX Sports. "Het was voor ons ook een complete verrassing dat hij het al zo snel naar buiten wil brengen. We hebben een afspraak staan voor aanstaande donderdag waarin we alles zouden doornemen wat nog op zijn pad kan komen. Vandaar zouden we een beslissing nemen hoe we dat naar buiten zouden brengen."

Albers stelt dat het een slip of the tongue was van Sneijder en wilde onder meer de interesse van andere clubs nog bespreken. "Er ligt nog een parket aan clubs die eventueel wat met hem willen doen. Dat wil ik nog wel aan hem voorleggen. Dat gaan we donderdag bespreken. Daarna mag hij er van mij een heel grote klap op geven."

De zaakwaarnemer verwacht desondanks niet dat de middenvelder op zijn woorden terugkomt. "Deze kwam als een verrassing binnen, maar deze woorden zijn kip en klaar. Je merkt wel dat het klaar is. Normaal gesproken overleg je dat met elkaar, maar ik denk dat hij dat in alle enthousiasme in Utrecht zo naar buiten heeft gebracht."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws