'Willem II komt in zoektocht naar linksback uit bij voormalig Feyenoorder'

'Willem II komt in zoektocht naar linksback uit bij voormalig Feyenoorder'

Gepubliceerd: dinsdag 13 augustus 2019 om 06:54di 13-08-2019 om 06:54

Laatste update: dinsdag 13 augustus 2019 om 07:21di 13-08-2019 om 07:21

Willem II hoopt zich te versterken met Miquel Nelom. Daarnaast willen de Tilburgers voor het sluiten van de transfermarkt ook nog twee middenvelders aantrekken. Dat schrijft het Brabants Dagblad.

De voormalig Feyenoord-verdediger is bij Willem II de voornaamste kandidaat om de vacature van linksback in te vullen. Nelom speelde vorig seizoen voor het Schotse Hibernian, maar zit inmiddels zonder club. Nelom dook deze zomer op bij Vitesse, maar slaagde er niet in tijdens een proefperiode in Arnhem een contract af te dwingen.

Nelom speelde zes seizoenen voor Feyenoord in de Eredivisie. Daarna werd hij verhuurd aan Sparta. Nadat zijn contract in Rotterdam-Zuid afliep, vertrok hij naar Hibernian. In Schotland kwam hij niet verder dan drie wedstrijden. Willem II zou met Nelom een ervaren speler binnenhalen. In de Eredivisie kwam Nelom al tot 167 wedstrijden. In Tilburg wordt hij gezien als de opvolger van Diego Palacios.

Willem II hoopt verder snel de beschikking te hebben over Jhonny Quiñónez, die de club kan huren van Aucas. Ingezet wordt op zaterdag 24 augustus, wanneer de Tilburgers het opnemen tegen FC Emmen. Of dat lukt hangt volgens het BD af van de snelheid waarmee een arbeidsvergunning kan worden geregeld. Daarnaast zoekt Willem II nog een opvolger voor Daniel Crowley.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Nelom een versterking voor Willem II?

(1128 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws