Koeman: 'Ik keek wel vreemd op toen hij zei: ik wil gaan keepen'

Koeman: 'Ik keek wel vreemd op toen hij zei: ik wil gaan keepen'

Gepubliceerd: dinsdag 13 augustus 2019 om 12:07di 13-08-2019 om 12:07

Laatste update: dinsdag 13 augustus 2019 om 12:10di 13-08-2019 om 12:10

Ronald Koeman heeft lang moeten wennen aan het idee dat zijn zoon, Ronald Koeman junior, keeper is geworden. Koeman junior staat dit seizoen onder de lat bij Keuken Kampioen Divisie-ploeg TOP Oss. 

"Ik keek wel vreemd op toen hij een jaar of dertien, veertien was en zei: ik wil gaan keepen", vertelde de bondscoach van Oranje dinsdag bij Radio 538"Van jongs af aan vroeg-ie mij al of ik keepershandschoenen mee wilde nemen. Van Stekelenburg, van Lobont, van Gomes. Het heeft er dus altijd wel ingezeten."

"Het is leuk, hij doet er alles voor en ik ben blij dat hij dit seizoen de kans krijgt. TOP Oss doet het geweldig in de Keuken Kampioen Divisie. Ik ben wel iemand die vrij kritisch naar hem kijkt, maar ik denk dat-ie daar beter van wordt. Het is heel gek om je zoon te zien keepen. Hij kan een wedstrijd winnen, maar ook een wedstrijd verliezen."

Of Koeman junior in beeld gaat komen bij Oranje? "Ja, ik denk daar wel eens over na", reageert zijn vader grappend. "Ik zie in het voetbal best veel mensen die hun zoon of een ander familielid helpen. Ik zal er eens goed over nadenken, misschien kan ik hem een duwtje in de goede richting geven."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws