Overmars over Van de Beek: 'Duurt niet lang voordat er duidelijkheid komt'

Overmars over Van de Beek: 'Duurt niet lang voordat er duidelijkheid komt'

Gepubliceerd: dinsdag 13 augustus 2019 om 20:24di 13-08-2019 om 20:24

Laatste update: dinsdag 13 augustus 2019 om 20:25di 13-08-2019 om 20:25

Marc Overmars (foto) rekent erop dat Donny van de Beek ook dit seizoen voor Ajax speelt. De interesse van Real Madrid is bekend, maar Overmars heeft goede hoop dat de middenvelder géén transfer maakt.

Real Madrid was bereid om een miljoenenbedrag neer te leggen voor Van de Beek, maar sinds een aantal dagen is het stil. "Ik denk niet dat het lang duurt voordat er duidelijkheid komt", vertelt Overmars in een interview met Ziggo Sport.

"Ik heb goede hoop dat het positief zal aflopen. Je maakt afspraken. Een paar weken heb ik gezegd dat ik duidelijkheid wil hebben voor een bepaalde datum. Dat ziet er op zich goed uit. De datum doet er niet toe, die weten wij wel. De datum staat." De directeur spelersbeleid rekent erop dat Ajax nog minimaal één seizoen van Van de Beek kan genieten. "Daar ga ik wel vanuit, ja."

Overmars geeft aan dat het op rolletjes loopt bij Ajax en is niet meer actief op zoek naar andere spelers. "Ik denk dat we de zaken goed op orde hebben. We zijn ook niet meer op zoek naar andere spelers."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws