Tadic: 'Ik ben een van de oudste spelers en neem graag verantwoordelijkheid'

Tadic: 'Ik ben een van de oudste spelers en neem graag verantwoordelijkheid'

Gepubliceerd: dinsdag 13 augustus 2019 om 22:50di 13-08-2019 om 22:50

Dusan Tadic vertolkte dinsdag een hoofdrol tijdens de benauwde 3-2 overwinning van Ajax op PAOK Saloniki in de derde voorronde van de Champions League. De Serviër kreeg drie penalty's. Hij miste de eerste, maar de volgende twee waren wel raak.

"Wij moeten beter spelen, maar het begin van het seizoen is altijd een beetje moeilijk voor ons", steekt Tadic van wal voor de camera van Ziggo Sport. "Je ziet aan de afstemming dat we veel nieuwe spelers hebben. We moeten compacter spelen en beter tussen de linies komen. Dat moeten we verbeteren."

Ajax kwam op achterstand in de Johan Cruijff Arena, waarna Tadic ook nog eens een strafschop miste. "Dat ik de eerste penalty mis is niet goed. Dan moet je sterk zijn in je hoofd om het opnieuw te proberen. Ik vind een penalty nemen lekker, de spanning en de focus. Ik vond het niet lastig om de tweede ook te nemen. Ik neem graag verantwoordelijkheid, ik ben een van de oudste spelers."

Tadic stond in de slotfase zelfs nog een keer tegenover de Griekse doelman. "Een penalty is een wedstrijd op zich. Maar het belangrijkste is dat Ajax door is. Wij moeten de Champions League halen. Dat is heel belangrijk voor ons."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws