ED: Eredivisie-club op de tribune voor Piroe, PSV bereid om mee te werken

ED: Eredivisie-club op de tribune voor Piroe, PSV bereid om mee te werken

Gepubliceerd: woensdag 14 augustus 2019 om 06:35wo 14-08-2019 om 06:35

Sparta aast op Joël Piroe. De promovendus uit Rotterdam wil hem graag huren van PSV. Dat meldt het Eindhovens Dagblad woensdag. 

Henk Fraser en Henk van Stee, trainer en technisch manager op Het Kasteel, zaten maandagavond op de tribune bij Jong PSV-FC Den Bosch, weet het EDHet duo was aanwezig voor Piroe. PSV staat 'niet onwelwillend tegenover een verhuurconstructie', stelt de krant, maar de Brabantse topclub verlangt wel dat er 'een bestendig ontwikkelpad' komt voor de jonge spits.

Piroe (20) scoorde de afgelopen jaren aan de lopende band voor Jong PSV en andere jeugdteams van zijn club. Zondag behoorde de jeugdinternational niet tot de wedstrijdselectie van trainer Mark van Bommel. Zelf heeft Piroe blijkbaar wel oren naar een verhuur. Bij Sparta is dit seizoen ook al Dante Rigo op huurbasis actief. 

Koopmans
De overstap van Luuk Koopmans naar ADO Den Haag is bijna rond. Woensdag wordt de doelman medisch gekeurd door zijn nieuwe club. Enkele weken geleden werd al gemeld dat Koopmans de overstap ging maken naar Den Haag. Dinsdag bereikten PSV en ADO blijkbaar een definitief akkoord. 

Poll

Zou dit een goede move zijn voor Piroe?

(1349 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws