The Sun: 'desperate' United wil Sánchez lozen en dreigt met halfjaar op de tribune

The Sun: 'desperate' United wil Sánchez lozen en dreigt met halfjaar op de tribune

14-08-2019 08:08 Laatste update: 10:14
30

Manchester United en manager Ole Gunnar Solskjaer hebben Alexis Sánchez laten weten dat de Chileen geen toekomst heeft op Old Trafford. Solskjaer is niet van plan om de vedette nog op te stellen. 

Dat meldt The Sun. Volgens de Britse boulevardkrant is Solskjaer 'desperate' om Sánchez weg te krijgen. Italiaanse media weten dat AS Roma de international graag op huurbasis wil inlijven. United heeft Sánchez inmiddels laten weten dat hij er verstandig aan doet om mee te werken aan een vertrek - want in Manchester hoeft hij niet meer op speeltijd te rekenen. Een halfjaar op de tribune dreigt als een deal met Roma voor begin september niet van de grond komt.

Bij The Red Devils staat de in januari 2018 aangetrokken Sánchez voor - schrik niet - meer dan 500.000 euro per week op de loonlijst. Afgelopen seizoen was de oud-speler van Arsenal, FC Barcelona en Udinese goed voor welgeteld twee doelpunten in 27 optredens. 

United is volgens The Sun zelfs bereid om geld bij te leggen en zo een tijdelijk vertrek van Sánchez mogelijk te maken. De aanvaller heeft nog een contract tot medio 2022.