Update: Statement van Flamengo en Raiola: Balotelli niet naar Brazilië

Update: Statement van Flamengo en Raiola: Balotelli niet naar Brazilië

Gepubliceerd: woensdag 14 augustus 2019 om 13:27wo 14-08-2019 om 13:27

Laatste update: donderdag 15 augustus 2019 om 20:30do 15-08-2019 om 20:30

Mario Balotelli staat voor een terugkeer in de Serie A. Het enfant terrible ondertekent deze week een driejarig contract bij Brescia. Dat melden Sky Italia en The Guardian. 

De deze week 29 jaar geworden Balotelli léék aan de slag te gaan bij Flamengo. Super Mario besloot de onderhandelingen met de Braziliaanse club deze week echter af te breken. Hij kiest voor een rentree in de Serie A. Promovendus Brescia wil hem snel presenteren. De laatste details worden nu besproken, weet The Guardian. Brescia hoopt uiterlijk komend weekend beet te hebben. 

Balotelli was in Italië eerder actief voor Internazionale en AC Milan. Na een aantal seizoenen bij OGC Nice tekende hij in januari van dit jaar een contract bij Olympique Marseille. Na acht doelpunten in twaalf Ligue 1-duels kwam de samenwerking tot een einde. 

Update 15-8, 20.30 uur: Mario Balotelli zal definitief niet de overstap maken naar Flamengo. Zaakwaarnemer Mino Raiola en de Braziliaanse club maken bekend dat de onderhandelingen zijn afgebroken. De kans dat de flamboyante aanvaller de overstap maakt naar Brescia is daarmee nog wat groter geworden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws