De Telegraaf stellig: PSV schakelt naar Groningen na vertrek Lozano

De Telegraaf stellig: PSV schakelt naar Groningen na vertrek Lozano

Gepubliceerd: donderdag 15 augustus 2019 om 00:35do 15-08-2019 om 00:35

Ritsu Doan staat bij PSV met stip op één om Hirving Lozano te vervangen. Dat meldt De Telegraaf. De ochtendkrant onderschrijft daarmee de scoop van Voetbal International.

Dinsdag pakte VI uit met het nieuws dat PSV het oog heeft laten vallen op Doan. De Telegraaf stelt woensdagavond laat dat de Japanse smaakmaker van FC Groningen het 'toptarget' is in Eindhoven. PSV schakelt snel naar Doan zodra het vertrek van Hirving Lozano naar Napoli helemaal rond is.

PSV zou meerdere ijzers in het vuur hebben en doet navraag naar het prijskaartje van verschillende spelers, maar Doan staat bovenaan het lijstje met potentiële Lozano-opvolgers. Vorig seizoen was de 21-jarige Japanner goed voor vijf goals en drie assists in de Eredivisie.

Groningen lijkt te willen luisteren, maar laat Doan niet zomaar gaan. De nummer elf van de Eredivisie sloeg eerder een bod van ruim acht miljoen euro af - CSKA Moskou en Shakhtar Donetsk waren concreet - en wil een recordbedrag. Marcus Berg is met tien miljoen euro de duurste vertrekker uit de clubgeschiedenis.

Poll

Is Doan een versterking voor PSV?

(12690 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws