Corriere dello Sport: Lazio zit krap bij kas en denkt aan spits van FC Twente

Corriere dello Sport: Lazio zit krap bij kas en denkt aan spits van FC Twente

Gepubliceerd: donderdag 15 augustus 2019 om 07:21do 15-08-2019 om 07:21

Laatste update: donderdag 15 augustus 2019 om 07:54do 15-08-2019 om 07:54

De naam van Jari Oosterwijk duikt deze week op in Italiaanse media. SS Lazio, de nummer acht van het afgelopen Serie A-seizoen, wordt in verband gebracht met de spits van FC Twente. 

Lazio wil voor het sluiten van de transfermarkt graag nog een extra aanvaller aan de selectie toevoegen. De namen van Fernando Llorente (zonder club), Bas Dost (Sporting Portugal) en Pietro Pellegri (AS Monaco) zingen rond in Stadio Olimpico, maar Lazio zit krap bij kas en daardoor is de komst van één van die drie onwaarschijnlijk, meent Corriere dello Sport te weten. 

Nu duikt dus verrassend genoeg de naam van Oosterwijk op. De 24-jarige spits heeft bij FC Twente nog een contract voor één jaar. In Enschede is Oosterwijk geen basisspeler. Hij kwam tijdens de eerste twee duels van het nieuwe Eredivisie-seizoen zelfs nog geen minuut in actie. 

CdS schrijft dat Lazio het oog heeft laten vallen op Oosterwijk omdat de aanvaller met zijn lengte (1 meter 94) 'een type à la Fernando Llorente' is - en zo'n soort spits mist trainer Simone Inzaghi in zijn selectie. Ook Mbwana Samatta, aanvaller van RC Genk, wordt door de Italiaanse sportkrant naar voren geschoven. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws