Denneboom verkoopt keukens: 'Dat maffiawereldje van makelaars was niets voor mij'

Denneboom verkoopt keukens: 'Dat maffiawereldje van makelaars was niets voor mij'

Gepubliceerd: donderdag 15 augustus 2019 om 07:51do 15-08-2019 om 07:51

Na zijn actieve loopbaan zette Romano Denneboom zijn eerste stappen in de wereld van de voetbalmakelaardij. De voormalig aanvaller van onder meer sc Heerenveen, Willem II en NEC ontdekte echter snel dat hij daar niet voor in de wieg is gelegd. 

Omdat er 'brood op de plank moest komen', was Denneboom (38) ook kort bezorger van ijskasten en wasmachines. "Soms werd ik wel herkend als ik bij iemand aanbelde. Heel lang heb ik dat bezorgen niet gedaan, hoor. Op een gegeven moment ben ik aan de slag gegaan bij Players United, het voetbalmakelaarskantoor van Guido Albers", vertelt de éénmalig Oranje-international in gesprek met Quote. 

"Ik ging naar jeugdwedstrijden om jonge spelers te scouten en dan te begeleiden. Maar in die branche werkt iedereen voor zichzelf; ik kreeg geen opleiding of zoiets. Je krijgt ook alleen uitbetaald als je spelers hebt. Uiteindelijk was het niets voor mij, dat maffiawereldje van makelaars."

Tegenwoordig verkoopt Denneboom keukens. "Ik moet zeggen: dat is echt leuk. Je babbelt lekker met mensen en iedereen heeft toch een keuken nodig. Hier voel ik me op mijn plek."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Romano Denneboom

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws