AD: Puzzelende Stam kiest in Georgië voor twee nieuwe basisspelers

AD: Puzzelende Stam kiest in Georgië voor twee nieuwe basisspelers

Gepubliceerd: donderdag 15 augustus 2019 om 09:50do 15-08-2019 om 09:50

Feyenoord-trainer Jaap Stam treedt donderdagavond in Georgië met een gewijzigde opstelling aan. Ten opzichte van de heenwedstrijd tegen Dinamo Tbilisi van afgelopen week kiest hij waarschijnlijk voor twee andere namen. 

Yassin Ayoub, Leroy Fer, Dylan Vente en Emil Hansson zijn om diverse redenen niet met Feyenoord afgereisd naar Georgië. Bart Nieuwkoop stond tijdens het heenduel in De Kuip in de basis en hij behoort ook tot de 22-koppige selectie van Stam, maar het Algemeen Dagblad voorspelt dat de rechtsback zijn plek in het elftal kwijtraakt aan Lutsharel Geertruida. 

Fer is niet fit en daarom is hij achtergebleven in Rotterdam. Wouter Burger is op het middenveld de vervanger van de zomeraanwinst. Tegen sc Heerenveen stond Burger afgelopen zondag ook al in de basis. In de voorhoede kiest Stam opnieuw voor Sam Larsson, Luis Sinisterra en Steven Berghuis op 9. 

Feyenoord won in De Kuip met 4-0 van Dinamo Tbilisi. Ook PSV en AZ komen donderdagavond in actie. Beide teams trappen om 20.30 uur af, tegen respectievelijk FK Haugesund en Mariupol. Feyenoord begint om 18.30 uur. 

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Vermeer, Geertruida, Botteghin, Van der Heijden, Haps, Tapia, Kökcü, Burger, Sinisterra, Berghuis en Larsson

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Gaat Feyenoord ook in Georgië winnen?

(2489 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws