Opvallende rolverdeling bij Feyenoord: 'Natuurlijk wil ik voorzetten leveren'

Opvallende rolverdeling bij Feyenoord: 'Natuurlijk wil ik voorzetten leveren'

Gepubliceerd: donderdag 15 augustus 2019 om 21:30do 15-08-2019 om 21:30

Luciano Narsingh had geen leuke avond tijdens het duel van Feyenoord bij Dinamo Tbilisi in de voorronde van de Europa League, zo vertelt hij voor de camera van FOX Sports. De aanvaller erkent dat het tempo te laag lag.

"Waar dat aan ligt is moeilijk te zeggen. Misschien is het toch dat je weet dat je 4-0 voorstaat", vertelt Narsingh. "Helaas is het 1-1 geworden. We zijn door, maar het liefst hadden we meer doelpunten gemaakt." Hij is wel blij dat hij eindelijk weer eens negentig minuten kon spelen. "Alleen jammer van de ambiance."

Opvallend genoeg stond de buitenspeler een groot deel van de wedstrijd in de punt van de aanval. "Ik ben natuurlijk een buitenspeler", erkent hij. "Maar door de manier waarop de trainer wil spelen, kan ik ook wel in de spits. Steven (Berghuis, red.) is natuurlijk heel creatief. Ik moet de ruimte erachter zoeken, zodat hij me in stelling kan brengen."

Narsingh hoopt dat hij snel weer voorzetten kan afleveren aan een echte spits. "Dat is de ideale situatie, maar de spitsen zijn geblesseerd. We moeten roeien met de riemen die we hebben. Natuurlijk wil ik voorzetten leveren en een spits die ze erin kan koppen. Dat is mijn spel. Maar als ik in de spits moet staan voor het team, dan doe ik dat graag."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws