Groningen anticipeert en haalt Doan-opvolger: 'Sorry, ik kan er niets over zeggen'

Groningen anticipeert en haalt Doan-opvolger: 'Sorry, ik kan er niets over zeggen'

Gepubliceerd: vrijdag 16 augustus 2019 om 07:25vr 16-08-2019 om 07:25

FC Groningen was donderdag actief op de transfermarkt. De club van technisch directeur Mark-Jan Fledderus haalde aanvaller Joel Asoro en middenvelder Ahmed El Messaoudi, maar dreigt ook smaakmaker Ritsu Doan kwijt te gaan raken.

Er is Eindhovense belangstelling voor Doan, die zelf na twee seizoenen ook wel hogerop zou willen. De Japanner moet bij PSV de opvolger gaan worden van Hirving Lozano, die op het punt staat om voor een recordbedrag naar Napoli te vertrekken. "Of ze zich al officieel hebben gemeld?", reageert Fledderus tegenover het Dagblad van het Noorden op de vraag hoe serieus PSV al is. "Sorry, daar kan ik echt niets over zeggen."

Feit blijft dat Joel Asoro een aanvaller is die ook op de rechterflank uit de voeten kan. De Zweed met Nigeriaanse roots zou dus de opvolger van Doan kunnen worden, maar ook daarover houdt Fledderus de kaken stijf op elkaar. "Bij Swansea kwam hij niet echt meer in de plannen voor, maar dat hij enorm talentvol is, is voor mij duidelijk. Het is aan hem om ons te overtuigen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws