Liverpool voor mogelijk keepersprobleem: 'Fan gleed uit en raakte zijn enkel'

Liverpool voor mogelijk keepersprobleem: 'Fan gleed uit en raakte zijn enkel'

Gepubliceerd: vrijdag 16 augustus 2019 om 12:21vr 16-08-2019 om 12:21

Laatste update: vrijdag 16 augustus 2019 om 12:24vr 16-08-2019 om 12:24

Liverpool staat mogelijk voor een groot keepersprobleem nu reservedoelman Adrian kampt met fysieke ongemakken. De goalie is in de finale om de Supercup geraakt aan zijn enkel door een fan die het veld bestormde, zo heeft Jürgen Klopp vrijdag laten weten.

Nadat Adrian zijn ploeg aan de Supercup hielp door de strafschop van Chelsea-spits Tammy Abraham te keren, rende een supporter het veld op. "Toen we allemaal bij elkaar waren, sprong een supporter ergens overheen. Hij werd achterna gezeten door wat beveiliging, gleed uit en raakte zijn enkel", aldus Klopp tijdens de persconferentie. Liverpool laat via de website weten dat het meespelen van Adrian onzeker is.

Het heeft er alle schijn van dat het een supporter van Liverpool was die de goalie blesseerde. "Er waren bijna alleen maar Liverpool-fans", aldus Klopp. Mogelijk kan Adrian dit weekend niet in actie komen. "Gisteren was het opgezwollen, hij zegt dat het vandaag beter is, maar we moeten afwachten." Het zou voor Liverpool een flink keepersprobleem betekenen. Alisson Becker viel in de openingswedstrijd van het seizoen tegen Norwich City ook al geblesseerd uit.

Liverpool won de openingswedstrijd van het seizoen met 4-1 van Norwich City. Zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Southampton op het programma.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws