Sneijder (35) maakt toekomstplannen bekend: 'Ben overal geliefd geweest'

Sneijder (35) maakt toekomstplannen bekend: 'Ben overal geliefd geweest'

Gepubliceerd: zaterdag 17 augustus 2019 om 08:29za 17-08-2019 om 08:29

Welsey Sneijder maakt zaterdag in De Telegraaf bekend dat hij na zijn spelerscarrière aan de slag gaat als zaakwaarnemer. De 35-jarige ex-prof zette vorige week een punt achter zijn spelersloopbaan. Al-Gharafa uit Qatar was zijn laatste club.

"Ik wil spelers gaan begeleiden, maar met mijn ervaringen als Champions League-winnaar en WK-finalist dan ook in het héle traject. Alles wat ikzelf heb meegemaakt, van aan de top komen en er blijven, van voeding tot gerichte extra training, van WK-finalespanning tot de omgang met de pers, van door betalingsproblemen bij Inter worden weggepest tot het heldenonthaal in Madrid, Milaan en Istanbul, kan ik op die gasten overbrengen", vertelt Sneijder.

"Overal waar ik heb gespeeld, ben ik geliefd geweest: bij mijn medespelers, de supporters, de directie en zelfs de pers. Het komt me van pas in mijn nieuwe wereld. Met die connecties wil en ga ik iets doen", zegt de ex-middenvelder.

Sneijder kon deze zomer nog naar een andere club, maar voelde de honger niet meer. Hij besloot te stoppen. "Daar kwam ik twee of drie maanden geleden achter toen zich een aantal interessante clubs meldde, maar ik eigenlijk niet naar hun voorstellen wilde luisteren. Weer verhuizen, weer nieuwe ploeggenoten, weer aanpassen en weer een voorbereiding ingaan. Het werden dingen waar ik tegenaan hikte. De tijd is gewoon gekomen om er een punt achter te zetten."

Poll

Zie jij in Sneijder een succesvolle zaakwaarnemer?

(3170 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws