Telegraaf: ADO scout opnieuw bij PSV en wil Ramselaar als El Khayati-opvolger

Telegraaf: ADO scout opnieuw bij PSV en wil Ramselaar als El Khayati-opvolger

Gepubliceerd: maandag 19 augustus 2019 om 09:27ma 19-08-2019 om 09:27

Laatste update: maandag 19 augustus 2019 om 10:16ma 19-08-2019 om 10:16

ADO Den Haag ziet in Bart Ramselaar de ideale opvolger van de vertrokken Nasser El Khayati, meldt De Telegraaf. De 23-jarige middenvelder uit Amersfoort beschikt over een tot medio 2021 doorlopend contract bij PSV, waar hij echter op een compleet dood spoor zit.

Afgelopen seizoen kwam Ramselaar tot welgeteld 21 Eredivisie-minuten en kwam hij hoofdzakelijk namens Jong PSV uit in de Keuken Kampioen Divisie. De afgelopen weken zat hij op de bank tijdens de Johan Cruijff Schaal-wedstrijd tegen Ajax en de Eredivisie-wedstrijden tegen FC Twente en Heracles Almelo, maar een invalbeurt zat er niet in.

ADO verkocht sterspeler El Khayati onlangs aan Qatar SC en is nu naarstig op zoek naar een opvolger. Manager voetbalzaken Jeffrey van As zou deze week al een nieuwe aankoop kunnen presenteren, suggereert De Telegraaf. De ochtendkrant laat in het midden of ADO denkt aan een huurdeal of een permanente transfer. Ramselaar werd onlangs al door FOX Sports-analist Kees Kwakman getipt bij ADO.

De ploeg van Fons Groenendijk haalde deze zomer tot dusver drie nieuwelingen binnen: Milan van Ewijk, Bilal Ould-Chikh en Michiel Kramer. De club werd ook nadrukkelijk gelinkt aan een andere PSV'er: Luuk Koopmans. De afgelopen weken is het echter stil geworden rondom de reservedoelman uit Oss, die voorlopig nog altijd in Eindhoven onder contract staat.

Poll

Ramselaar naar ADO: een goed idee?

(2122 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws