Update: FC Dordrecht heeft beet en bevestigt komst van Feyenoord-talent

Update: FC Dordrecht heeft beet en bevestigt komst van Feyenoord-talent

19-08-2019 13:35 Laatste update: 19-08-2019 13:35
43

Feyenoord laat Jordy Wehrmann op huurbasis naar FC Dordrecht verkassen. Bij De Schapenkoppen traint daarnaast een oud-Feyenoorder mee, in de hoop een contract af te dwingen. Dat meldt RTV Rijnmond.

Dordt heeft al lange tijd interesse in Wehrmann, maar lange tijd leek een deal af te ketsen door een blessure. De twintigjarige middenvelder gaat nu alsnog bij Dordrecht spelen, aldus RTV Rijnmond. Wehrmann heeft bij Feyenoord geen uitzicht op speeltijd in het eerste elftal. Zijn contract in Rotterdam-Zuid loopt medio 2020 af. De club heeft wel de optie dat nog met een jaar te verlengen.

FC Dordrecht gaat zich daarnaast mogelijk ook versterken met voormalig Feyenoord-aanvaller Anass Achahbar. Hij zit zonder club en traint momenteel mee bij De Schapenkoppen, die het nieuwe seizoen beroerd zijn begonnen. Na twee competitieduels is Dordt hekkensluiter van de Keuken Kampioen Divisie met nul punten.

Update 20/08, 17:27 uur: FC Dordrecht heeft de komst van Jordy Wehrmann bevestigd. Via de officiële kanalen laat de club weten dat de twintigjarige middenvelder een 'officiële Schapekop' is. Wehrmann wordt voor één seizoen gehuurd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie