Gigantisch drama voor Droste (30) in Deventer: Een zware klap

Gigantisch drama voor Droste (30) in Deventer: "Een zware klap"

Gepubliceerd: maandag 19 augustus 2019 om 15:07ma 19-08-2019 om 15:07

Een enorme dreun voor Go Ahead Eagles en met name Wout Droste. De ervaren verdediger is afgelopen vrijdag zwaargeblesseerd geraakt tijdens het duel met SC Cambuur. Droste heeft de voorste kruisband van zijn rechterknie afgescheurd. 

Go Ahead meldt dat maandag via de officiële kanalen. Droste wordt binnen enkele weken geopereerd. Dit seizoen komt hij zo goed als zeker niet meer in actie. "Een zware klap", reageert technisch manager Paul Bosvelt op de website van de club. "In eerste instantie natuurlijk persoonlijk voor Wout. We wensen hem veel sterkte toe en zullen hem in zijn revalidatie ondersteunen waar we kunnen."

Go Ahead gaat nu op zoek naar een vervanger. "We waren afgelopen week actief aan het bekijken waar we ons nog konden versterken, maar hadden daarbij geen seconde rekening gehouden met het feit dat we de beschikbare middelen deels moesten aanwenden een speler op deze positie, aangezien we met Wout een echte sterkhouder in huis hebben. Dit is echt een zware tegenvaller."

Droste (30) werd deze zomer transfervrij overgenomen van Heracles Almelo. Daar was de vleugelverdediger vier jaar actief. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws