Troost benaderde Van Hanegem voor Feyenoord-rol: 'Zeg niets of kom het na'

Troost benaderde Van Hanegem voor Feyenoord-rol: 'Zeg niets of kom het na'

Gepubliceerd: maandag 19 augustus 2019 om 19:18ma 19-08-2019 om 19:18

Willem van Hanegem voelt er niets voor om als adviseur in te stappen bij Feyenoord. Martin van Geel maakte ooit gebruik van zijn diensten, maar al na een aantal maanden kwam er aan die samenwerking een einde, naar verluidt omdat Van Hanegem voelde dat hij niet serieus genomen werd. Volgens Van Hanegem heeft technisch directeur Sjaak Troost hem onlangs benaderd, maar De Kromme stapt niet in.

"Daar heb ik ook een reden voor. Laatst ben ik nog geweest bij de reünie (eind juli, red.). Sjaak Troost sloeg me drie keer op m'n schouder en zei: ik ga je van de week bellen, maar dan moet je wel komen", vertelt Van Hanegem bij Radio Veronica. "Ik heb je nummer en ga je bellen."

Troost kwam zijn belofte niet na, zegt Van Hanegem. "In een periode of twee is het beltegoed blijkbaar zo duur geworden. Waarom zeg je dat dan? Daar erger ik me aan. Zeg niets of kom het gewoon na."

Volgens Van Hanegem klopt er momenteel weinig van het beleid van Feyenoord. "Het elftal van Kuyt (Feyenoord O19, red.) had vorig jaar kampioen moeten worden. Kuyt stond uit bij NAC met 0-2 voor, waardoor ze kampioen zouden worden."

"Van Bronckhorst wilde dat hij twee spelers mee zou geven aan het eerste elftal. Dat is ook gedaan en Feyenoord verloor met 3-2, maar die twee hebben geen seconde gespeeld. Weg kampioenschap. Dat was ook niet slim. Dat soort dingen gebeurt omdat er op dit moment totaal geen leiding is."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws