Gerucht uit Duitsland: Schalke en Werder Bremen azen op aanvaller van Feyenoord

Gerucht uit Duitsland: Schalke en Werder Bremen azen op aanvaller van Feyenoord

Gepubliceerd: dinsdag 20 augustus 2019 om 16:32di 20-08-2019 om 16:32

Marouan Azarkan staat in de belangstelling van diverse clubs uit de Bundesliga. Het Duitse Fussballeck meldt dat dinsdag. Schalke 04 en Werder Bremen overwegen naar verluidt om voor het verstrijken van de transferdeadline in actie te komen.

Scouts van Schalke en Werder zouden de zeventienjarige Azarkan al een tijdje in het vizier hebben. De vleugelaanvaller heeft in De Kuip een contract tot medio 2021. Ook verschillende ploegen uit Engeland zouden belangstelling hebben voor de tiener. Premier League-clubs kunnen dit jaar echter geen spelers meer aantrekken. In Engeland is de transfermarkt immers al gesloten. 

Fussballeck heeft begrepen dat Azarkan voor een 'gunstige transfersom' kan worden overgenomen van Feyenoord. Zaakwaarnemer Amin Sakman liet eerder al weten dat hij verschillende aanbiedingen heeft ontvangen uit het buitenland. 

Azarkan maakte tijdens de voorbereiding op het huidige Eredivisie-seizoen deel uit van de selectie van trainer Jaap Stam. Begin juli scoorde de dribbelaar twee keer in een oefenduel met FC Dordrecht. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws