Update: 'PSV informeerde net als Feyenoord naar Man United-talent Chong'

Update: 'PSV informeerde net als Feyenoord naar Man United-talent Chong'

Gepubliceerd: woensdag 21 augustus 2019 om 17:16wo 21-08-2019 om 17:16

Laatste update: woensdag 21 augustus 2019 om 20:59wo 21-08-2019 om 20:59

Feyenoord heeft tevergeefs geprobeerd om Tahith Chong terug te halen naar De Kuip. De Rotterdammers zoeken naar meer opties in de voorste linie en hoopten de jongeling van Manchester United te kunnen huren, maar Chong wil voor zijn kans gaan in Engeland.

Chong speelde eerder al in de jeugdopleiding van Feyenoord, vanwaar hij in 2016 naar The Red Devils vertrok. Daar debuteerde hij ondertussen al voor het eerste elftal, met speelminuten in het Champions League-treffen tegen Paris Saint-Germain als voorlopig hoogtepunt. Volgens het Algemeen Dagblad heeft Dirk Kuyt geprobeerd om de zaakwaarnemer van Chong over te halen, maar hij kreeg nul op rekest.

"Het is niet makkelijk om een speler van het kaliber Chong terug te laten gaan naar Nederland en Feyenoord", laat Erkan Alkan, de agent van Chong, weten. In het verleden mocht de vleugelaanvaller nog vertrekken uit Rotterdam. "Wij kregen toen de indruk dat de toenmalige directieleden Eric Gudde en Martin van Geel hem absoluut niet als toptalent zagen. Dat Kuyt nu wél aan Chong denkt, is mooi. Ze willen in de Kuip de jeugd een kans geven, maar Chong gaat voor zijn kans bij Manchester United."

Update: Niet alleen Feyenoord was in de markt voor Tahith Chong. Volgens Voetbal International heeft ook PSV geïnformeerd naar de negentienjarige aanvaller van Manchester United. Chong beschikt op dit moment over een aflopend contract bij Manchester United, maar de club wil graag verlengen met de Nederlandse jeugdinternational.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws