Slutsky rekent op Chelsea-versterking: Daarna komt Vitesse pas in beeld

Slutsky rekent op Chelsea-versterking: "Daarna komt Vitesse pas in beeld"

Gepubliceerd: donderdag 22 augustus 2019 om 10:30do 22-08-2019 om 10:30

Vitesse-trainer Leonid Slutsky hoopt in de laatste anderhalve week van de transferperiode nog een Chelsea-speler te mogen verwelkomen. Dat laat hij weten aan de Gelderlander. Tot nu toe is alleen Charly Musonda vanuit Londen naar Arnhem gereisd.

"Ik denk dat er aan het einde van deze transferperiode nog wel iemand bijkomt, net zoals Charly vorig jaar", zegt Slutsky. "Maar om eerlijk te zijn, is daar nu niets over bekend. Alles is nog mogelijk. Chelsea kijkt natuurlijk eerst naar de mogelijkheden om een speler te verhuren aan een club in een topland, de Bundesliga of Serie A bijvoorbeeld. Daarna komt Vitesse pas in beeld."

De Vitesse-deur staat niet open voor elke speler van Chelsea, benadrukt de Russische trainer. "We willen geen heel jonge spelers, jongens die voor het eerst worden verhuurd. Als je te jong bent, zal het moeilijk worden om een basisplaats bij ons te veroveren. Stel we huren nu een centrale verdediger die voor het eerst naar een andere club gaat, dan zal hij de concurrentiestrijd bijna niet kunnen winnen van Danilho Doekhi, Armando Obispo en Tomas Hajek. En dat geldt voor meer posities."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws