Interesse van PSV en Lille: Mijn moeder schrikt nog wel eens van de bedragen

Interesse van PSV en Lille: "Mijn moeder schrikt nog wel eens van de bedragen"

Gepubliceerd: zondag 25 augustus 2019 om 11:11zo 25-08-2019 om 11:11

Gyrano Kerk in Oranje: de aanvaller van FC Utrecht vindt het geen gek idee. Kerk spreekt het niet hardop uit, maar droomt van een debuut in het Nederlands elftal.

"Waarom niet?", vraagt Kerk zich af in gesprek met de NOS. In december wordt hij 24. "Tegenwoordig zie je spelers steeds jonger doorbreken. Voor mij moeten de mooiste jaren hopelijk ook nog komen. Ik ben ook van plan nog heel wat jaartjes te voetballen, hoor. Ik ben nog jong. Maar als ik om me heen kijk naar al het talent op de Nederlandse velden, ben ik misschien toch een laatbloeier."

Vorige week tekende Kerk een nieuw contract bij FC Utrecht, ondanks interesse uit binnen- en buitenland. Volgens de NOS hadden PSV en het Franse Lille hem op het lijstje staan. "Ik lees de geruchten natuurlijk ook wel, het is altijd goed dat er over je gesproken wordt. Mijn moeder schrikt nog wel eens van de bedragen die daarbij worden genoemd." De revelatie blijft zelfkritisch. "Ik moet nog beter worden in de afwerking. Maar het belangrijkste voor mezelf is dat ik veel constanter ga presteren."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws