Gözübüyük en VAR zitten mis: 'Ik mag van geluk spreken dat ik kan blijven staan'

Gözübüyük en VAR zitten mis: 'Ik mag van geluk spreken dat ik kan blijven staan'

Gepubliceerd: zondag 25 augustus 2019 om 19:43zo 25-08-2019 om 19:43

Bart Vriends weet dat hij goed weg is gekomen tijdens het Eredivisie-duel tussen PEC Zwolle en Sparta. De verdediger van de Rotterdammers kwam met gestrekt been in op Thomas Bruns, maar werd niet van het veld gestuurd.

Op het veld wist Vriends niet hoe de tackle precies uit de verf kwam, maar na het zien van de beelden was de stopper duidelijk. "Ik mag van geluk spreken dat ik de wedstrijd mag uitspelen", zegt hij voor de camera van FOX Sports. "Dat is wel een opluchting. Het was wel een moment om zo'n tackle in te zetten, maar ik raak te weinig bal en zijn been veel te zwaar. De intentie was om een goed blok te zetten, maar dat is niet helemaal gelukt."

Na de situatie vreesde de verdediger nog voor de videoscheidsrechter. "Je bidt toch even dat het niet nog een keer beoordeeld wordt, maar ik was in het voordeel vandaag. Het zou echt klote zijn als je er vroeg af moet, terwijl we goed in de wedstrijd zaten op dat moment. Vreselijk als je het team dan benadeelt, maar goddank mocht ik blijven staan."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws