'PSV krijgt nee uit Duitsland en Engeland en hoopt op opening in laatste week'

'PSV krijgt nee uit Duitsland en Engeland en hoopt op opening in laatste week'

Gepubliceerd: maandag 26 augustus 2019 om 00:06ma 26-08-2019 om 00:06

Nicolas González komt hoogstwaarschijnlijk niet naar Eindhoven. PSV heeft van VfB Stuttgart een duidelijk antwoord gekregen toen de club zich in Duitsland meldde voor de Argentijn: niet te koop.

Dat meldt De Telegraaf. PSV is op zoek naar een vervanger voor de vertrokken Hirving Lozano en ziet in Ritsu Doan, Alireza Jahanbakhsh en González kandidaten om de Mexicaan te vervangen. Door de naam van laatstgenoemde speler kan waarschijnlijk een streep nu Stuttgart niet mee wil werken aan een verkoop. 

Doan is volgens De Telegraaf nog steeds een optie voor PSV, tenzij FC Groningen vast blijft houden aan de torenhoge vraagprijs: rond de veertien miljoen euro exclusief een flink doorverkooppercentage. PSV wilde Doan juist voor ongeveer acht miljoen 'en wat extra's' hebben. De zaakwaarnemer van Doan hoopt dat Groningen bereid is water bij de wijn te doen en plaats wil nemen aan de onderhandelingstafel. 

PSV dacht bij Doan en González aan een koop, maar in het geval van Jahanbakhsh ligt dat anders. De Iraniër kwam vorig jaar voor 25 miljoen euro over van AZ en ligt nog tot 2023 vast bij Brighton & Hove Albion. Jahanbakhsh is simpelweg niet te betalen voor PSV en kan mogelijk enkel worden gehuurd. 

PSV meldde zich onlangs in Engeland, maar kreeg te horen dat Jahanbakhsh niet beschikbaar is. Brighton speelt onder Graham Potter in een 5-3-2-systeem waarin Jahanbakhsh als 'wing back' moet dienen, maar de realiteit is dat de aanvaller al drie weken op rij niet bij de wedstrijdselectie zit. Mogelijk biedt dat een opening, aldus De Telegraaf.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws